Mijn favorieten

Taxaties door Agterberg Makelaardij

Wanneer u voor de koop van een huis een financiering nodig heeft of als u besluit uw huidige financiering over te sluiten, heeft u een taxatierapport nodig. Geldverstrekkers stellen registratie van een taxateur verplicht. Het register waarin de taxateur ingeschreven staat, waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de taxateur. Naast het NWWI staan wij ook in het NRVT register ingeschreven. Voor de tarieven van de taxaties vragen wij u contact op te nemen met ons kantoor.
 

Kies een specialist voor een taxatie

Sinds de komst van het NRVT kan en mag de Register-Taxateur geen waardeverklaring of een verkort taxatierapport meer verzorgen. Aan zijn rapport wordt immers ook in het economische en maatschappelijk verkeer vertrouwen ontleend. Kiest u voor uw taxatieopdracht een Register-Taxateur van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), dan weet u zeker dat u zaken doet met een specialist. De Register-Taxateur voldoet aan de eisen met betrekking tot vakbekwaamheid, houdt zijn vakkennis op peil, werkt conform de gedrags- en beroepsregels en onderwerpt zich aan het tuchtrecht.
 

Een taxatie met het NWWI keurmerk

Onze taxatierapporten dragen het keurmerk van het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen zijn bij het NWWI aangesloten. Zo bent u verzekerd van een objectieve en betrouwbare woningtaxatie. Een door het NWWI gevalideerd rapport wordt door iedere erkende geldverstrekker in Nederland geaccepteerd.

Er zijn diverse redenen waarom u een taxatie nodig heeft. U bent altijd gebaat bij een deskundige en betrouwbare waardering van het onroerend goed.


Foto: Jochem Agterberg 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring